Despre noi

Cine suntem noi

Ideea de a fonda iELM a luat naștere acum ceva timp în Suedia. Fericiți părinți a patru copii minunați, Linda Tisäter și soțul, cu ani de studii și multă experiență profesională în industria modei internaționale, am hotărât să transformăm o pasiune casnică – aceea de a croi hăinuțe pentru cei mici – într-o mică afacere de familie.

Zis și făcut, în 2013 am fondat compania S.C. Filip and Family S.R.L. în România, o afacere care creează și produce îmbrăcăminte în ediție limitată și al cărei obiectiv principal este să îmbrace copiii în haine unice pentru prețul corect. În 2017 am fost pregătiți să lansăm brandul cu toată încrederea că vom putea oferi calitate clienților noștri din România[MG1] . Fiii și fiicele noastre sunt o sursă majoră de inspirație, însăși denumirea companiei iELM fiind un acronim al numelor acestora: Ida, Elin, Livia și Marcel. ”Ei sunt cei care ne dau energia necesară pentru a evolua continuu și pentru a găsi constant idei noi.”

iELM este o companie cu mentalitate suedeză care funcționează în România începând cu anul 2017. Rădăcinile românești ale sotului ne-au determinat să mizăm pe a investi în această țară, alegând-o ca și punct central al afacerii. Atelierul de producție și design, devenit în scurt timp o mică fabrică, a creat locuri de muncă în zonă, a atras angajați talentați și dedicați, care își desfășoară activitatea cu mare plăcere într-un mediu agreabil cu o evoluție organică. Compania întrunește multe aspecte ale unei integrări pe verticală, hainele pentru copii fiind produse în totalitate la iELM.

”Ne dorim ca toată echipa care lucrează la iELM să se simtă prețuită și în siguranță pentru că doar atunci oamenii pot avea satisfacția muncii, pot da randament foarte bun, pot aduce plus-valoare. Nu implementăm salariul minim la iELM, iar toți angajații noștri au asigurare de viață”.

Considerăm că abordarea noastră nu este cea specifică unei producții în masă. Nu încurajăm eficientizarea costurilor prin realizarea producției într-o locație cu forță de muncă având prețuri mult sub prețul pieței, ci ne asumăm întregul proces de fabricație al hainelor iELM pentru copii. Suntem la curent cu toate noile tehnologii și trenduri în afaceri, în care investim și pe care le integrăm rapid în cultura noastră organizațională – articolele vestimentare iELM pot fi comandate doar online. Îmbunătățim și adaptăm constant website-ul pentru ca toți clienții să se situeze la doar un click distanță de produsul lor favorit, utilizând orice device pentru a se conecta.

Am gândit compania iELM precum un brand dedicat exclusiv copiilor, un brand care să aducă bucurie în sufletul celor mici, aceasta este misiunea noastră; prin pură definiție, ne declarăm vehement și invariabil împotriva practicilor ”child labour” ce răpesc copilăria, obligând copii la muncă prematură, privându-i de accesul la școală și la educație.

Hăinuțele pe care le creăm sunt adorate îndeosebi de copii. Ne diferențiem de majoritatea celorlalte afaceri din domeniul modei pentru cei mici prin faptul că îmbrăcămintea pentru copii creată la iELM este destinată să placă în primul rând copiilor și nu doar adulților care le achiziționează.

Filosofia noastră se rezumă la a crea îmbrăcăminte pentru copii folosind un design inovator în care aspectul, funcționalitatea și textura materialelor sunt la fel de importante. Stilurile articolelor noastre vestimentare sunt simple și, astfel, clasice. Rezervăm locul central materialului textil (certificat GOTS), iar micile detalii transformă articolele vestimentare în ceva cu adevărat special. Utilizăm materiale de calitate, precum softshell și mergem chiar mai departe, către a personaliza aceste materiale foarte bune pentru clienții noștri. Print-urile folosite sunt colorate, potrivindu-se atât fetelor, cât și băieților. Îmbrăcămintea se poate personaliza cu prenumele copilului, sau cu orice altceva doresc clienții noștri. Hainele pentru copii sunt realizate din materiale durabile care rezistă la numeroase cicluri de spălare, care sunt moi și confortabile, astfel încât cei mici să se simtă în largul lor. Hainele devin rapid articolele preferate ale copiilor și părinților. Nu suntem adepții conceptului de ”cheap labour”, fapt care se reflectă mai ales în calitatea produselor lucrate cu pasiune.

„Mă bucur mult să văd că îmbrăcămintea iELM este adorată de copii; hainele pentru copii iELM sunt dificil de confundat cu altele. Articolele produse de noi se evidențiază prin materialele colorate și contrastele puternice. Nimic nu este mai important pentru noi decât să oferim haine de bună calitate și puteți fi siguri că, fiind mai întâi părinți și apoi reprezentanții unei mici afaceri de familie, vă suntem întotdeauna aproape, oferind cele mai bune servicii vouă, clienților noștri.” Linda Tisäter , fondatoarea iELM

Portofoliul nostru numără momentan peste 100.000 clienți fericiți și peste 200.000 susținători reali cu care ținem legătura pe rețelele sociale. Planurile de viitor ale iELM sunt mărețe, însă suntem răbdători și facem totul pas cu pas în călătoria noastră pe termen lung, aceea de a ne extinde în întreaga Europă. Pentru moment, găsiți produsele iELM în magazinele noastre online din Germania, Finlanda, Suedia, Marea Britanie, Olanda, Franța, Spania, Danemarca, Austria și România.

Pe noi ne găsiți în România, nu departe de București.

___________________________________________________________

Datele noastre de contact sunt

S.C. Filip and Family S.R.L. (iELM)

Str. Principală, nr. 22, Petrești, Dâmbovița, România, cod poștal 137350

Orar de funcționare: Luni – Vineri  09:00 – 17:00

Program relații cu clienții: Luni – Vineri  08:00 – 16:00

Pentru suport, vă rugăm să ne contactați la: (+40)345. 401.603 sau pe e-mail la: suport@ielm.ro 

Pentru reclamații, vă rugăm să ne contactați la: (+40)345.401.602 sau pe e-mail la: contact@ielm.ro

Urmărește-ne pe instagram