Ghidul iELM pentru cadouri

iELM este alături de toți cititorii noștri dragi aflați acum în căutare de cadouri pentru Crăciun sau onomastică!

Știm că găsirea cadoului perfect este foarte dificilă, uneori chiar imposibilă. Mai mult, ne imaginăm și cât de obositoare este colindarea magazinelor în căutarea unui produs de bună calitate, cu un imprimeu simpatic, pe măsura dorită, sau măcar apropiată de aceasta. De aceea, venim în întâmpinarea voastră cu multe produse variate, adorate deopotrivă de cei mici și cei mari, îmbrăcăminte pentru copii ce poate fi purtată atât în sezonul de iarnă curent, cât și în următoarele anotimpuri fără probleme.

Un cadou inspirat pentru copii poate fi un articol de îmbrăcăminte inedit, special, colorat, evocând subiecte atractive pentru cei mici. Fiecare copil este unic și își dezvoltă propria personalitate, propriul fel de a fi. Astfel, preferințele pentru hăinuțe pot diferi nu doar la nivel de culoare, ci și din punct de vedere al texturii, al croielii, al utilității.

Pentru toți copiii care iubesc fructele, salopetele comode asortate cu o căciuliță veselă sunt combinația garantată pentru a arbora lung zâmbetul pe buze.

Lumea basmului, dominată de animale fantastice, inorogi, castele, regi și regine ce trăiesc tinerețe fără bătrânețe, este o sursă importantă de interes a prichindeilor. În shop-ul online iELM veți regăsi duo-uri inspirate din povești, pantaloni și hanorace călduroase sau body-uri pentru bebeluși.

Dacă doriți să achiziționați un cadou foarte util unui copil a cărui gusturi nu le cunoașteți, mergeți la sigur cu salopetele softshell extrem de colorate, asortate fie cu căciulițe simple, personalizate cu numele copilului, fie cu bluze cu mânecă lungă foarte la modă.

Nu este doar un mit faptul că fetițele sunt atrase de culoarea roz. iELM este pregătit, vă aflați la doar un click distanță de salopetele softshell în diverse nuanțe de roz pal, prăfuit, somon sau intens, fuchsia. Asortați salopetele simple cu o căciuliță voioasă, precum cea cu bufnițe sau alte animăluțe emblematice. Pentru micile prințese delicate am ales să creăm o gamă cu imprimeu floral inspirat de frumoasele flori ale naturii.

Nu am uitat nici de afinitatea copiilor față de culori intense, așadar, recomandăm o culoare tematică a acestei perioade de sărbători: roșu aprins. Colanții albi cuplați cu bluza cu mânecă lungă cu ursuleți panda, iar pe deasupra salopeta softshell uni, simplă, roșie.

Nu am uitat nici de afinitatea copiilor față de culori intense, așadar, recomandăm o culoare tematică a acestei perioade de sărbători: roșu aprins. Colanții albi cuplați cu bluza cu mânecă lungă cu ursuleți panda, iar pe deasupra salopeta softshell uni, simplă, roșie.

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

LASA UN Comentariu

Urmărește-ne pe instagram