Haine de exterior pentru copii în sezonul rece

Sezonul toamnă – iarnă se dovedește a fi o reală provocare în momentul în care alegem îmbrăcămintea pentru copiii noștri. Condițiile meteo fluctuează destul de mult, astfel încât putem întâlni o succesiune de zile călduroase și însorite, urmată de rafale de frig, vânt și ambient rece. Care este secretul în a ne echipa prichindeii corespunzător pentru aceste anotimpuri? La iELM suntem în permanență în căutarea celor mai bune soluții pentru a veni în ajutorul vostru.

Utilizând îmbrăcămintea pentru copii adecvată, aceștia se vor putea juca și distra în voie, confortabil, fără a resimți timpul ploios, frigul, zăpada sau gerul.

Încă din primele zile mai răcoroase de toamnă, copiii pot purta body-uri pentru a avea protejat mijlocul, spatele. Căldura proprie va fi astfel menținută și distribuită uniform în tot corpul. În funcție de activitățile desfășurate și de preferințele acestora, deasupra body-ului, cei mici pot îmbrăca pantaloni și un hanorac sau o bluziță cu mâneci lungi. Salopeta de zi cu zi din bumbac este foarte potrivită pentru orele lungi de joacă și momentele în care copiii sunt foarte activi, în mișcare constantă.

 

Selecția articolelor vestimentare pentru copii este recomandat să urmeze principiul calității: materialele să fie de calitate, textura să fie prietenoasă, iar sentimentul general pe durata purtării să fie cel de lejeritate și comoditate. Toate textilele utilizate la iELM sunt certificate GOTS (conform standardului global de material textil organic) pentru că a livra calitate clientului nostru final este foarte important pentru noi.

Pe măsură ce avansăm în sezonul rece, o altă variantă foarte bună pentru cei mici o reprezintă și produsele de tip ”warmkeepers”, cu interiorul realizat din microfleece, ținând umiditatea departe de pielea copilului.

 

Hainele de exterior pentru copii devin piesa de rezistență a celor două anotimpuri reci. Căciulițele din bumbac cu tematică veselă, colorate nu pot lipsi din garderoba copiilor pentru a proteja urechile și toată zona capului de vânt și răcoare. În opinia atât a micuților, cât și a părinților, premiul pentru ”produsul iELM favorit” se acordă salopetelor din material softshell, impermeabile, cu un design foarte proaspăt și vesel, ce induce starea de bine și de veselie. Salopetele softshell sunt opțiunea ideală chiar și în sezonul de iarnă, chiar și prin zăpadă, întrucât nu permit apei să creeze disconfort.

Un element distractiv pe care îl promovăm la iELM este personalizarea produsului dorit cu numele copilului. Copiii adoră să aibă hăinuțe create doar pentru ei, care să îi individualizeze și care să le ofere un impuls creativ către o lume a jocului și a imaginației infinite.

 
POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

LASA UN Comentariu

Urmărește-ne pe instagram