iELM recomandă: culoarea anului 2018

Anul 2018 se pregătește să își încheie curând minunata călătorie, lăsând loc mai tânărului 2019. Nu înainte de acest apus al anului 2018, Institutul Pantone a anunțat cu mândrie și entuziasm culoarea anului 2018, culoare larg răspândită în domenii și industrii variate, culoare ce a definit și conturat arii vaste ale umanității încă din antichitate și până în momentul prezent.

În fiecare an, experții de culoare de la Institutul Pantone cercetează și analizează domenii precum industria textilă, călătorii, sport, tehnologie, modă, mâncare, artă, divertisment, design și nu numai pentru a stabili cea mai răspândită și apreciată culoare a anului.

2018 este anul culorii Ultraviolet (cod Pantone 18-3838). Această nuanță divină de mov profund mai întunecat îndeamnă gândul spre spiritualitate, putere creativă, măreția galaxiilor și a Universului însuși.

Umanitatea traversează o perioadă cu focus maxim asupra imaginației, ingeniozității și a inventivității, iar Ultravioletul este calea spre inspirație, creație, spre conștientizarea potențialului nostru creator.

Raritatea ultravioletului în natură a condus la asocierea acestei culori nobleții și roialității în timpuri străvechi, celor privilegiați, intelectualității profunde, energiei supranaturale.

Paletarul culorii mov este destul de complex, însă Ultravioletul adaugă din plin note misterioase și contemplative. Împresurată de această culoare, mintea umană zboară către cosmos și necunoscutele acestuia, către spațiul nocturn nelimitat în care stelele, cerul, planetele simbolizează posibilități infinite, aspirații mărețe către lumi tainice îndepărtate de a noastră, accesibile prin visare.

Ultravioletul deschide porțile către meditație profundă, susține creșterea nivelului de conștientizare asupra propriei persoane, vieți și potențial până la maximizare; este o culoare ce poartă un grad înalt de spiritualitate, centrată pe introspecția născătoare de idei, idealuri.

Am aplicat și noi, la iELM, Ultravioletul asupra câtorva piese de îmbrăcăminte emblematice, tocmai în ideea de a stimula imaginația copiilor ce le îmbracă, de a îi determina în subconștient să viseze și să aspire spre o lume de creație infinită, făurită prin propriile lor puteri. Suntem profund inspirați de această culoare.

Copiii reprezintă șansa noastră spre evoluție; stimulul inventivității acestora și conștientizarea posibilităților infinite oferite de Univers sunt o preocupare permanentă în ceea ce îi privește.

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

LASA UN Comentariu

Urmărește-ne pe instagram