Legături de familie

Venim pe lume singuri singurei, însă suntem înconjurați de oameni ce ne oferă iubire necondiționat încă din primele suave acorduri muzicale ale vieții. Resimțim această dragoste imensă pentru că, prin intermediul ei, creștem, ne hrănim spiritual, emoțiile noastre se intensifică, mintea ni se dezvoltă, devenim ființe unice, prin iubire.

Deseori, atunci când sosim pe lume, în familia noastră există deja un frățior sau o surioară. Ce poate fi mai minunat?  Vom învăța mai lesne să pășim, să vorbim, să ne jucăm, pentru că vom avea întotdeauna alături suflete pe care le simțim intuitiv ca fiind parte din noi. Legăturile de familie sunt foarte puternice și conexiunile spirituale dintre membrii unei familii sunt percepute, resimțite și asumate pur și simplu ca atare, fără exercițiu în prealabil.

Misiunea noastră la iELM este îndeplinită atunci când legăturile de familie își urmează cursul firesc. Mezinii familiei vor urma exemplul fraților mai mari și îi vor însoți în descoperirile lor zilnice, în cele mai frumoase aventuri ale copilăriei. Zâmbetele se vor înmulți, de asemenea, și veselia și bucuria de a fi alături de un frate sau o soră care poate lumina ”calea”. Hăinuțele iELM sunt gândite pentru a servi tuturor acestor activități și pentru a permite copiilor mici și mari să întărească conexiunea dintre ei fără a se simți inconfortabil. Povestea noastră a început chiar așa, pentru că atunci când vorbim de iELM, vorbim de o pereche de părinți extrem de creativi și patru copii, frați și surori cu trăsături în comun, legături comune, interese comune, ce pun lumea la cale cu zâmbetul pe buze.

Cele mai frumoase jocuri se desfășoară alături de frații și surorile noastre, ei ne înțeleg, ne îndrumă și ne iartă atunci când poate greșim. Deși științific există ideea conform căreia copiii care sunt singuri la părinți devin mai încrezători în propriile forțe pe viitor în comparație cu micuții care au frați sau surori, noi credem că există armonie în familie, iar legăturile inerente oricărei familii sunt greu de rupt.

Călătoria fiecărui copil prin viață este unică, însă, pe alocuri, legăturile de familie se vor menține precum un punct de echilibru, un ”acasă” la care putem reveni cu încredere pentru a împărtăși bucurie sau tristețe cu toți cei care ne-au susținut întotdeauna cu iubire: părinții, frații și surorile noastre.

#iELM #iELMfamily #ourstory #thisisUS #iELMwithlove #iELMkids #iELMlovesYOU

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

LASA UN Comentariu

Urmărește-ne pe instagram