Mici exploratori ai unei lumi mari

Zburdălnicia copilului tău sănătos. Ochii bucuroși ai copilului tău vesel. Zâmbetul copilului tău. Singurele lucruri care contează cu adevărat pentru orice părinte. Meseria de părinte nu este deloc ușoară, însă recompensa este atât de mare încât orice efort pare infim.

iELM s-a născut din marea dragoste a părinților pentru fiii și fiicele lor. iELM este prin definiție o entitate dedicată copiilor, care crede în iubirea necondiționată oferită de părinți copiilor, care creează din iubire, pentru iubire, sentiment măsurabil doar prin clipele în care prichindeii zâmbesc sincer, cu toată ființa lor.

Copiii sunt mici exploratori ai unei lumi atât de mari. Prin joacă, ei descoperă cine sunt, își conturează personalitatea, se definesc, încep să cunoască ceea ce le place. Teritoriile de explorat sunt vaste, extinse; de asemenea, activitățile pe care ei le întreprind sunt foarte diverse: cele care le solicită atenția și implicarea cum ar fi coloratul, pictatul, cântatul; cele extrem de active, precum orice formă de sport pentru copii, jocuri interactive ce implică dinamism, dansuri; cele de relaxare inclusiv somnul; cele de socializare și așa mai departe.

Care este numitorul comun al tuturor copiilor ce zâmbesc larg, cu voioșie?

Comoditatea de a fi ei înșiși, liberi să exploreze nestingheriți lumea cea mare, fără a fi constrânși. Lejeritatea fiecărui moment, simplitatea și sentimentul de confort ce permite acomodarea rapidă în orice situație.

La iELM muncim întocmai pentru a zări aceste zâmbete pe fața copiilor. Hăinuțele iELM oferă copiilor ce le poartă cale liberă spre divertisment. Culorile vii și atractive activează imaginația celor mici, iar croiala fiecărui articol vestimentar permite acestora să se desfășoare în tihnă în orice activitate se implică.

Copiii sunt însetați de cunoaștere. Socializarea este unul din pașii importanți spre o integrare echilibrată în societate. Atunci când ești mic, a avea prieteni, tovarăși de joacă, coechipieri pentru sporturi, colegi de grădiniță și la școală te încurajează să perseverezi, să devii încrezător, să fii darnic, să serbați împreună momente speciale, să învățați împreună și să descoperiți lumea întreagă împreună. Cele mai distractive jocuri sunt cele jucate alături de prieteni!

Odată ce ai devenit părinte, zâmbetul copilului tău a devenit o prioritate majoră. Atunci când se simt confortabil fiind ei înșiși, copiii se dezvoltă minunat și uniform pe toate cele trei planuri: fizic, emoțional și mental. Având iubirea enormă și sprijinul constant al părinților în explorarea lumii celei mari, drumul copilului spre zâmbet este asigurat!

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

LASA UN Comentariu

Urmărește-ne pe instagram