Noua colecție marca iELM: MINI me

Familia are un loc important în viața fiecăruia dintre noi. Persoanele apropiate sunt cele care ne motivează să fim cea mai bună versiune a noastră, iar copilașii, în special, ne dau speranță și curaj să înfruntăm fiecare zi pentru a crea un viitor mai bun.

Cu aceste lucruri în gând, noi am creat o colecție menită pentru întreaga familie: MINI me. Ideea care stă la baza acestei colecții este totodată cea pe care ne bazăm viața, și anume, atunci când avem suportul familiei, putem să reușim orice. Acest principiu se reflectă și în viața copiilor și le dă curaj să devină ce își doresc.

Ne dorim ca și tu să simți acest spirit de unitate, motiv pentru care îți punem la dispoziție o colecție de jachete impermeabile asortate, perfecte pentru ieșirile în familie. Jacheta potrivită devine rapid o piesă de bază atât în garderobele copiilor, cât și în cele ale adulților, și este cu atât mai folositoare cu cât poate fi folosită în condiții diferite.

Descoperă-ți copilul interior

Deseori se întâmplă ca noi, părinții, să ne retrăim copilăria prin copiii noștri. Să ne bucurăm de fiecare dată când sunt fericiți și să le arătăm lucrurile noastre favorite, în speranța că și lor le vor plăcea, de la locurile preferate din natură, la filmele copilăriei noastre.

Purtând jachetele asortate împreună cu copilul tău, vei avea ocazia să te bucuri de joaca afară în aceeași măsură ca și el, și pentru câteva clipe să retrăiești momentele frumoase din trecut alături de micuțul tău.

Calitate înainte de toate

La fel ca toate produsele iELM, jachetele păstrează calitatea care ne-a făcut îndrăgiți în rândul părinților. Create din softshell, acestea sunt rezistente la vânt și alte intemperii și sunt ideale pentru primăvară și toamnă, fiind ușor adaptabile pentru vremea mai călduță sau mai rece.

Colecția ,,MINI me” vine în culori îndrăznețe și printuri ușor de purtat, atât de către copii, cât și de către adulți. Cu imprimeuri jucăușe sau minimaliste, modelele se potrivesc în garderoba fiecărui părinte și a fiecărui copil, emanând bucurie, inspirație și unicitatea personalitățior voastre.

Confortabile și joviale, aceste jachete se pot personaliza, astfel încât atât tu cât și copilul tău să purtați mesaje asortate, citate drăguțe sau poate chiar propriile voastre nume. Personalizarea se face folosind material reflectorizant, așadar ieșirea în natură se poate transforma cu ușurință în plimbare de seară, iar tu și copilul tău veți fi în siguranță și veți ieși în evidență.

Arată-ți dragostea față de copiii tăi prin ținute asortate

Tu ești primul model din viața micuțului tău, iar stima de sine și încrederea îi vor crește și lui atunci când va vedea că poate să fie la fel ca tine. Prin purtarea ținutelor asortate, copilul va simți că tu îi ești alături și că aveți o legătură specială pe care nu o poate rupe nimeni.

Arată-ți dragostea față de cei dragi, iar unitatea familiei va crește cu fiecare moment.

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

LASA UN Comentariu

Urmărește-ne pe instagram