Sărbătorile, o ocazie perfectă pentru a lăsa copiii să fie copii

Un motiv în plus pentru a fi mai buni

Ce sunt sărbătorile, dacă nu o șansă perfectă pentru a arăta grijă și atenție față de cei nevoiași, mai mult decât primesc pe parcursul anului? Faptele bune și caritatea, în special în perioada sărbătorilor, aduc o rază de soare în viața noastră. Iar când vine vorba despre persoanele aflate la nevoie, acestea resimt bunătatea și frumusețea acestor sărbători cu ajutorul celor din jurul lor.

A face donații și cadouri celor care au nevoie de acestea, sau care își doresc anumite lucruri însă nu au posibilitatea de a-și cumpăra, este o practică binecunoscută. Din fericire, aceasta devine și mai populară odată cu trecerea timpului. Multe organizații de caritate organizează astfel de evenimente unde încearcă să ajute pe oricine are nevoie, iar toate acestea sunt posibile cu ajutorul tuturor persoanelor implicate. Deseori însă, fiecare organizație ajută o anumită cauză sau o selecție de cauze.

iELM crede în caritate și în a arăta bunătate celor aflați în nevoie de fiecare dată când este cu putință, dar mai ales în perioada sărbătorilor, când spiritul de comunitate devine mai puternic. Întrucât iELM este un brand care se concentrează pe bunăstarea copiilor, brandul face donații către omuleții care sunt atât de importanți pentru viitor.

Din fericire, în zilele noastre oricine poate găsi organizații care să ajute cauza de care se simte cel mai atașat. Prin urmare, iELM a donat către Salvați Copiii România”, pentru că toți copiii merită să fie fericiți și îngrijiți.

Ce este ,,Salvați Copiii”?

„Salvați Copiii România” este o organizație neguvernamentală care protejează și promovează drepturile copiilor în toată România. A fost fondată în 1990 și este membru cu drepturi depline al „Salvați Copiii”, cea mai mare organizație independentă din lume care promovează drepturile copiilor. „Save the Children” include 30 de membri și lucrează în peste 120 de țări. În România, „Salvați Copiii” are peste 12 filiale, în peste 12 județe din România.

Organizația derulează proiecte menite să aducă la cunoștință și să protejeze drepturile copiilor în viața de zi cu zi, de la dreptul la educație până la protecția copiilor împotriva violenței și multe altele.

iELM, un brand despre și pentru copii

iELM sprijină bunăstarea copiilor. Pe tot parcursul anului 2021, iELM a donat haine către „Salvați Copiii România” de 2 ori, filialelor din Argeș, Dâmbovița și Prahova.

iELM a donat către cele 3 filiale menționate mai sus în jur de 2000 de piese vestimentare pentru copii. Îmbrăcămintea a variat de la salopete softshell până la pantaloni și chiar căciuli, astfel încât copiii din medii nevoiașe să se poată bucura și ei de produsele iELM. Fericirea pe care aceste articole au adus-o în viața copiilor este însă neprețuită.

iELM iubește să aibă grijă de cei mici, ori de câte ori este posibil. Această atenție se îndreaptă către situațiile imediate, și se manifestă prin donații de hăinuțe.

Ajutorul poate veni sub o multitudine de forme, de la ajutor financiar, la gesturi mai simple, amabile, care pot înveseli un copil. Un lucru este sigur: nu uităm de bunătatea care ne-a fost arătată în copilărie, nici măcar mulți ani mai târziu.

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse