Tematica de iarnă a hăinuțelor pentru copii create de iELM

Mă întreb, oare zăpada iubește atât de mult copacii și câmpiile încât îi sărută atât de delicat? Și apoi îi acoperă atât de plăcut cu o plapumă albă; și poate că le șoptește: mergeți la somn, dragii mei, până când vara va reveni.”

(Lewis Carroll, Aventurile lui Alice în Țara Minunilor)

Zăpada și fenomenul ninsorii reprezintă polii de frumusețe ai sezonului de iarnă; omenirea visează despre întinderi imaculate de zăpadă, troiene și omăt pretutindeni în aceeași măsură în care visează despre nisipul auriu și marea azurie.

Sezonul de iarnă mult-așteptat este celebrat și de noi, în universul hăinuțelor pentru copii create de iELM. Am ales ca izvor de inspirație o simbolistică bine-cunoscută, universală pentru căciulile dedicate lunilor de iarnă: omul-de-zăpadă, fulgul de nea, clopoțeii festivi ce prevestesc mândri sosirea Crăciunului și a sărbătorilor de iarnă. Mult mai multe combinații de culori și imprimeuri ale căciulițelor de iarnă găsiți răsfoind paginile cu produse din magazinul online iELM.

Waterproof Softshell Overall Pixel Panda Dark Blue Jumpsuit

 

Ne-am îndreptat apoi atenția spre Lumea Necuvântătoarelor. Este o certitudine faptul că una dintre speciile aflate pe cale de dispariție, jucăușul Urs Panda Gigant (”Giant Panda Bear”), iubește nespus ninsoarea și iarna. Bucuria acestui animăluț la întâlnirea cu zăpada ne-a încântat enorm și a determinat departamentul de creație iELM să aleagă pentru salopetele softshell un material cu imprimeu dedicat ursulețului panda.

Gândul ne-a purtat apoi către serbarea Crăciunului alături de familie și toți cei dragi, un eveniment plin de căldură și emoție. Păstrăm un deosebit respect acestor mărețe sărbători, iar recomandarea noastră este simplitatea și comoditatea…în esență de roșu intens, specific acestei celebrări.

 

 

 

Nu în ultimul rând, ne-am dat seama că iarna vine întotdeauna însoțită de prieteni glaciali: temperaturi joase, frig, îngheț, viscol, vânt puternic, flori de gheață și ghețuș. Ne mândrim, în premieră pentru brandul iELM, cu păturici călduroase, de asemenea customizabile, foarte utile pe timp de iarnă pentru cei mici.

 

Waterproof Softshell Overall Soft Red Jumpsuit

 

Dacă ar fi să creați haine pentru copii pentru o zi, cum vă imaginați că vor arăta acestea? Ne fascinează ideile variate ale tuturor cititorilor noștri. Ne fascinează să vă îndeplinim visurile. Așteptăm cu nerăbdare răspunsurile voastre!

Blanket Green Crowns

Previous Post
Next Post

Leave a Reply