Topiți în visare

Finalul fiecărei săptămâni este așteptat cu nerăbdare pretutindeni în lume. Fie că vrem să ne odihnim sau să desfășurăm activități distractive, zilele weekend-ului ne oferă prilejul de a ne deconecta și de a ne recrea. Mintea umană este dinamică, iar un pic de repaus pentru relaxarea acesteia este binevenit.

Diversitatea noastră ne face să fim înclinați spre domenii diverse, unele artistice, altele tehnologice, iar altele practice sau sportive; avem pasiuni diferite, practicăm hobby-uri diferite, ne plac multe lucruri diferite și din tot acest amalgam de preferințe și specificități individuale se naște frumusețea unei societăți echilibrate.

Și iELM este o familie variată, de aceea învățăm unii de la ceilalți, creștem împreună; brainstorming-urile noastre aduc pe masă idei foarte diversificate, ceea ce ne ajută în a avea o perspectivă foarte deschisă și amplă asupra a ceea ce facem și cum facem.

photo credit: www.artsprofessional.co.uk

Această postare nu este una obișnuită. Vrem să împărtășim cu voi unul dintre hobby-urile noastre preferate. Imaginați-vă că este vineri seara, toată casa este cufundată în tăcere și în somn profund, însă voi aveți o poftă nestăvilită de a asculta muzică în surdină și de a observa lumea exterioară de la fereastră; verificați încet dacă toate stelele preferate sunt la locul lor, dacă luna și-a făcut intrarea pe scena nocturnă, numărați câte mașini încă sunt pe străzi, rătăcite în vibrația orașului ce nu doarme niciodată, priviți luminițele din depărtare și lăsați-vă luați prin învăluire de visare.

Am pregătit și un playlist pentru voi. Sperăm să vă ajute în a detensiona fiecare parte a trupului, a minții și a sufletului vostru cald. Este timp mâine să vă gândiți, însă astă seară goliți mintea și ascultați doar muzica.

                                                              

photo credit: FRANK Designs 

♥ Claude Debussy – Clair de Lune 

♥ Lana del Rey – Honeymoon

♥ Thomas Newman – Any other name  

♥ Hooverphonic with Orchestra – Mad about you

♥ Alexandre Desplat – River  

♥ Michelle Gurevich – Waltz #1  

♥ Khruangbin – White gloves  

♥ Chilly Gonzales – Rideaux Lunaires 

♥ Lykke Li – Melodies and desires 

♥ Bach – Cello Suite No1 in G Major (Prelude) 

♥ Klangkarussell – Smoothie

♥ Moby – Going wrong (from the album Innocents)

♥ Erik Satie – Gymnopedie No. 1

♥ Diana Krall – Fly me to the Moon

 ♥ Claude Debussy – Arabesque No. 1

♥ Goran Bregovic – Lullaby

♥ Thievery Corporation – Marching the hate machines

 ♥ Cantoma – Gambarra (Lexx Remix)

♥ Air – Alone in Kyoto

♥ Moby – Whispering wind

Cum a fost?

Voi cum vă relaxați vineri seara? Vă invităm să facem schimb de experiențe plăcute!

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

Urmărește-ne pe instagram
[enjoyinstagram_mb]