Țesute cu pasiune

Fie că ne place sau nu, umanitatea trăiește în prezent vremuri unice – vremuri de schimbare rapidă, de transformare masivă, în cadrul unor medii volatile, cu un grad ridicat de complexitate și ambiguitate (cunoscute în mod obișnuit și denumite și VUCA). Am învățat să ne adaptăm, să devenim din ce în ce mai flexibili în urma acestui flux rapid al vieții. Și sigur că am dezvoltat diferite tipuri de „ajutoare“ de valoare pentru a ne sprijini în drumul nostru, aducând constant îmbunătățiri minore sau majore, care să ofere mai multă lumină pentru a ne clarifica drumul.

Umanitatea se confruntă cu un progres imens, într-un ritm accelerat aproape copleșitor, în toate direcțiile – știință, tehnologie, sănătate, psihologie, îngrijire a copilului, arhitectură, probleme sociale, ca să numim doar câteva. Cum de a fost măcar posibil acest lucru în primă fază? Este simplu: secretul stă în oamenii pasionați, dedicați în totalitate lucrurilor care le plac și în care cred.

credits: futureoriented.eu

Se spune că „exerciţiul e mama învăţăturii“ și nici că putea fi mai adevărat. Cu cât facem mai mult ceea ce ne place să facem, cu atât devenim din ce în ce mai buni în ceea ce facem, dezvoltăm abilități noi, dobândim competențe noi, iar când vedem rezultate frumoase, pasiunea noastră crește și creează perspective și mai valoroase.

Ce a inspirat oamenii să creeze mașini utile? Talentul si expertiza oamenilor. Și chiar și în zilele noastre, software-ul inteligent si echipamentele foarte precise, programate să se ocupe perfect de sarcini complexe, oferă rezultate pur și simplu perfecte. Finalizarea, totuși – strategia de ansamblu, designul schematic, viziunea, ideile clare, devoțiunea intensă, revoluția, talentul, visele, deciziile intuitive puternice, încă ne aparțin nouă, oamenilor.

Când am deschis prima dată ușile iELM, am decis să căutăm exact acei oameni cu talent și experiență, care pun suflet în tot ceea ce fac – și i-am găsit într-un oraș mic în apropiere de București, în fermecătoarea Românie. Evident că am avut pe listă și un echipament foarte tehnic de ultima generație. Odată ce am pus la dispoziția echipelor noastre instrumente extrem de tehnologizate, le-am dezlănțuit, practic, creativitatea și dedicarea pentru o muncă grea, dar plină de satisfacții. La iELM credem cu tărie în mâini talentate care țes haine minunate, și în minți ascuțite, pasionate care generează idei incredibile. Suntem norocoși că în interiorul elegantei noastre făbricuțe avem din ambele din belșug! Imaginați-vă fiecare produs finit, tratat cu grijă de la început până la ultimele retușuri pentru finisare, de oameni instruiți, dedicați care își doresc să aducă un zâmbet mulțumit pe fața fiecărui client.

Pentru noi, adevărata afacere este evoluția. Iar evoluția este creată de oameni dispuși și fericiți să își dedice  timpul, pasiunea și devotamentul în folosul întregii omeniri.

POST ANTERIOR
URMĂTORUL POST

Produse

Urmărește-ne pe instagram
[enjoyinstagram_mb]